29 Ocak 2016 Cuma 15:58
Ardahan'da Öğrenciler Ücretsiz Kayak Öğreniyor Kursu Açıldı

Ardahan Valisi Ahmet Deniz'in talimatıyla Yalnızçam Kayak Tesisleri'nde öğrenciler için ücretsiz kayak kursu düzenlendi. Düzenlenen etkinlikle Ardahan'daki okullarda eğitim öğretim gören 80 öğrenci hem kayak yapmayı öğrenme hem de sömestr tatilini en eğlenceli şekilde geçirme fırsatı buldu.

Türkiye Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve kayak antrenörü Seyfullah Bayraktar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Vali Deniz'in talimatıyla düzenlenen kursla öğrencilerin tüm ekipman ihtiyaçları da karşılanarak ücretsiz kayak kursu düzenlediklerini belirtti.

Öğrencilerin bu sayede tatillerini en iyi şekilde değerlendirme imkanı bulduklarını ifade eden Bayraktar, "Şükürler olsun gayet güzel gidiyor. Öğrencilerimiz burada enerjilerini toplama adına çok güzel bir fırsatı değerlendiriyor. Derslere daha iyi motive olarak dönecekler. Ayrıca daha iyi sporcular yetiştirmiş olacağız" dedi.

Kursa katılan öğrencilerden Elif Nur Şentürk, çok mutlu olduklarını dile getirerek, "Burada ortam çok güzel. Derslerimize daha verimli döneceğimizi düşünüyoruz. Hedefimiz bu alanda başarılı olmaktır. Bize bu imkanları sağlayan büyüklerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 29.01.2016 16:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.