03 Ekim 2015 Cumartesi 16:01
Ardahan'da sağlık yürüyüşü

Ardahan'da, Valilik öncülüğünde insanları sağlıklı yaşama alıştırmak amacıyla "Sağlık Yürüyüşü" düzenlendi.

Hükümet Meydanı'nda Vali Ahmet Deniz, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz ve daire müdürleri ile vatandaşlar, ellerinde pankartlarla Kongre Caddesi üzerinden Ardahan Kalesi'ne kadar yürüdü.

Vali Deniz, burada yaptığı açıklamada, sağlıklı bir yaşam için sporun olmazsa olmaz unsurlardan olduğunu söyledi.

İnsan yaşantısında yürüyüş ve sporun bir güne mahsus olmaması gerektiğini vurgulayan Deniz, şöyle konuştu:

"Sağlıklı bir yaşam, hepimizin hayali, amacı, gayesidir. Sağlıklı bir yaşam, mutlu bir yaşam, huzurlu bir yaşam. Sağlıklı ve mutlu bir yaşamında anahtarı spor, spor, spor. Eğer sporu sağlıklı bir yaşam için hayatımızın içine koymuyor isek hangi makam ve mevkide olursanız olun, ne kadar zengin olursanız olun bir anlamı yok. Mutlaka sporu yaşamımızın içine koymamız gerekiyor. Çünkü Türkiye'deki istatistikler yüzde 30 obezite hastası olduğunu gösteriyor. Bu rakam korkunç bir rakam. Onun için sağlıklı bireyler, sağlıklı nesiller geleceğimiz için de önemli."

Daha sonra yürüyüşe katılanlara, elma ve su ikramında bulunuldu.

Son Güncelleme: 03.10.2015 16:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.