08 Şubat 2016 Pazartesi 15:18
Ardahan'da Tribün Çatısı Biriken Kar Nedeniyle Çöktü

 Göle ilçesindeki futbol sahasının tribün çatısı biriken kar nedeniyle çöktü, olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Ardahan'da devam eden yoğun kar yağışı, Göle ilçesindeki futbol sahasının 500 kişilik tribünün çatısının çökmesine neden oldu. Sahanın boş olması nedeniyle ölen ya da yaralananın olmadığı kaza, maddi hasara yol açtı.

Göle Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halil İbrahim Yıldız, gazetecilere yaptığı açıklamada, yoğun kar yağışına dayanamayan çatının bir anda çöktüğünü belirterek, "Üzüntülüyüz ancak o kadar da mutluyuz. Şans eseri kimse yoktu. En büyük tesellimiz de bu. Artık bu mühendislik hatası mı bilmiyoruz ama yüklenici firma ile gerekli irtibat kuruldu. Gerekli çalışma yapılacak" dedi.

Çöken tribünün çatısının sahadaki sportif faaliyetlere engel olmayacağını ifade eden Yıldız, sahada planlı karşılaşmaların oynanmaya devam edeceğini söyledi.

Öte yandan karla kaplanan sahada temizlik yapıldı.

Ardahan'da Tribün Çatısı Biriken Kar Nedeniyle Çöktü

Ardahan'da Tribün Çatısı Biriken Kar Nedeniyle Çöktü

Son Güncelleme: 08.02.2016 15:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.