11 Aralık 2015 Cuma 16:10
Ardahan'da Yaşama Yol Ver

Ardahan İl Sağlık Müdürlüğü, 112 Acil Çağrı Merkezi'nin gereksiz yere meşgul edilmemesi adına "Yaşama Yol Ver Kampanyası" başlattı.

Milli Egemenlik Parkı'nda, kampanyayı tanıtan İl Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Şentürk, vatandaşlardan çağrı merkezinin boş yere aranmaması konusunda duyarlılık beklediklerini söyledi.

Bu çağrı merkezinin hayati konularda aranması gerektiğini ifade eden Şentürk, şöyle konuştu:

"Bu nedenle bu kampanyayı insanımız için yürütüyoruz. Ayrıca kentte araçlar park edilirken, 112 servislerinin de düşünülmesini istiyoruz. Çünkü bizim için zaman önemli. Vakalara geç kalamamak için ilk beş dakika bizim için çok önemli. Ardahan'da şu ana kadar bu nedenle kimsenin hayatına sebep olunmadı. Ancak, buna rağmen yine de tedbirli olmamız lazım. En ücra noktaya kesintisiz hizmet vermeye çalışıyoruz. Bu nedenle bu hizmetlerin daha iyi olması için vatandaşımızın bize destek olmasını istiyoruz." 

Şentürk, çağrı merkezine günlük ortalama 500 çağrı geldiğini ve bunlardan ortalama sadece 30'nun vaka olduğunu sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 11.12.2015 16:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.