25 Şubat 2016 Perşembe 17:43
Ardahan'daki Cinayet Davası

Ardahan'da otomobile düzenlenen silahlı saldırıda iki kadının hayatını kaybetmesine ilişkin davanın görülmesine başlandı.

Ardahan Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanan sanık Ersoy Tunç ve avukatları ile maktul Zeynep Tekinarslan ve Nur Ayyıldız'ın aileleri ve avukatları hazır bulundu.

Sanık Tunç, Tekinarslan ile ilişkisi bulunduğu ve çok kez aldatılmasına rağmen ilişkisini bir türlü sonlandıramadığını öne sürdü.

Tekinarslan ile ilişkisi yüzünden ailesini ve yakın çevresini karşısına aldığını, yuvasının yıkıldığını savunan Tunç, "Hem aldatıldım hem de çok miktarda paramı yedi. En sonunda hakaretlerine maruz kalınca, yoluna çıktım, o an artık olan oldu. Rüya gibi bir şey hatırlamıyorum" diye konuştu.

Tunç, hakkındaki suçlamaları kabul ettiğini anlattı.

Maktullerin aileleri de yargının vereceği karara güvendiklerini, sanıktan davacı olduklarını söyledi.

Mahkeme heyeti, eksiklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Geçen yıl 20 Ekim'de Edip Çanakçı Caddesi'nde kullandığı otomobile düzenlenen silahlı saldırıda Tekinarslan ile yanındaki Nur Ayyıldız hayatını kaybetmiş, cinayetin ardından polise teslim olan Ersoy Tunç tutuklanmıştı.

Son Güncelleme: 25.02.2016 20:25
Anahtar Kelimeler:
DavaCinayet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.