23 Mayıs 2016 Pazartesi 14:48
Arü'de Rektörlük Seçimine Doğru

Ardahan Üniversitesinde (ARÜ) rektör adayları, 26 Temmuz'da yapılması planlanan seçim öncesi adaylıklarını açıklamaya başladı.

Erzincan Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Engin Özkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, aday olduğunu, Ardahan'ın ve ARÜ'nün geleceği için çalışacağını söyledi.

Özkan, Ardahan'ın hak ettiği noktada olmasını arzuladığını, kariyer dönemlerinde de memleketi adına hep bunu hayal ettiğini ifade ederek, "Ardahan ve ARÜ'nün kendi döneminde hak ettiği noktaya ulaşacağından kimsenin şüphesinin olmamasını istiyorum." dedi.

Ardahan'ın her şeyin en iyisini hak ettiğini aktaran Özkan, şunları kaydetti:

"Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bir önceki yönetim çok güzel işler yapmış, bizler onun üzerine ne ekleyebiliriz diyeceğiz. Ona bakarak daha güzel ve verimli ne yapabilirizi irdeleyeceğiz."

Memleketi Ardahan'a hizmet etmek için aday olduğunu belirten Özkan, şöyle devam etti:

"Hedef ve amacımız, yapacağımız her çalışmada, her işte geleceğe alt yapı hazırlamaktır. Ardahan ve üniversite ortamında huzurun hakim olması önceliğimiz olacak. İyi bir rektörden öte, başarılı bir rektör olmak istiyorum. Kaybedecek zamanımız yok. Görev verilmesi halinde güzel işlere imza atacağımdan hemşehrilerimin şüphesi olmasın."

Son Güncelleme: 23.05.2016 15:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.