04 Mayıs 2016 Çarşamba 13:48
Arü'de Rektörlük Seçimine Doğru. Prof. Dr. Halim Kazan aday olacağını açıkladı

Ardahan Üniversitesi'nde (ARÜ) Ağustos ayında yapılması planlana rektörlük seçimi için adaylar, adaylığını açıklamaya başladı.

İstanbul Üniversitesi (İÜ) İktisat Fakültesi İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Halim Kazan, ARÜ'deki seçim için rektör adayı olduğunu açıkladı.

Amacının memleketi Ardahan'a akademik alanda hizmet etmek olduğunu ifade eden Kazan, "Sonuçta Ardahan benim memleketim. Memleketime hizmet etmek de benim için bir gurur, bir onur olur. Çok farklı programlar ve projelerle geleceğim. Bazı noktalarda geride kalmış Ardahan'ın, günümüzün şartlarına ayak uydurması için çalışmalarımız ve projelerimiz olacak. Şehir ile üniversitenin daha fazla kucaklaşması için daha çok çalışmamızın gerektiğine inanıyorum. İşletmeci olarak bazı şeylere bu gözle bakılması gerektiğini düşünüyorum." diye konuştu.

Mevcut yönetimin yaptığı hizmetleri daha ileri noktaya taşımak istediğini vurgulayan Kazan, Ardahan'ın gelişmesi ve her alanda büyümesi için üniversitenin önemli bir lokomotif olduğunu ifade etti.

Memleketi Ardahan'a vefa borcunu ödeyebilmek için aday olduğunu belirten Kazan, bugüne kadar edinmiş olduğu tecrübe ve bilgi birikimini Ardahan'a harcamak istediğini sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 06.09.2016 20:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.