20 Haziran 2015 Cumartesi 13:25
Cumhurbaşkanı Demirel'in vefatı

ARDAHAN  - Ardahan'da esnaflık yapan 77 yaşındaki Güngör Odabaş, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in fotoğrafını yanından ayırmıyor.

Ardahan'da 1992 ve 1995 yılları arasında Doğru Yol Partisi'nin il ve ilçe başkanlığını yapan Odabaş, Demirel'in cenazesine katılamamanın üzüntüsünü yaşıyor.

Odabaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Demirel'in Türkiye ve Ardahan'a büyük emeklerinin olduğunu belirterek, "Demirel döneminde Ardahan il oldu. Demirel döneminde sınır kapılarımız açıldı. Hükumet konağımızın temeli onun döneminde atıldı. Temelini bizzat kendisi başbakan iken 1992'de attı. Daha sonra cumhurbaşkanı olarak geldi" dedi.

Sağlık sorunları nedeniyle cenazesine katılamadığını dile getiren Demirel, bundan büyük üzüntü duyduğunu ifade etti.

Odabaş, 9. Cumhurbaşkanı Demirel'in Türkiye'nin güler yüzü olduğunu vurgulayarak, "Ardahan'a gelişinde çekilen bir fotoğrafı var, onu sürekli yarımda taşıyorum. Çünkü Demirel'in bu ülkeye verdiği çok emekleri var" şeklinde konuştu.

 

Cumhurbaşkanı Demirel'in vefatı

Cumhurbaşkanı Demirel'in vefatı

Cumhurbaşkanı Demirel'in vefatı

Cumhurbaşkanı Demirel'in vefatı

Cumhurbaşkanı Demirel'in vefatı

Son Güncelleme: 20.06.2015 13:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.