31 Mayıs 2015 Pazar 18:19
Eski İçişleri Bakanı Ala:

ARDAHAN  - Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, "Bu seçim atmosferinde gayet güzel bir ortam var. İnsanlar önümüzdeki dönemin daha iyi olacağına inançlarını yinelediler. İstikrarı, güveni ortaya koyuyorlar" dedi.

Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ile Ardahan'a gelen Ala, Kaptanpaşa Mahallesi ile Kongre Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu.

İş yerlerini gezerek, AK Parti'nin çalışmaları hakkında bilgi veren Ala ile Yazıcı, esnafla çay içti.

Ala, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ardahan'da güzel izlenimler aldıklarını belirterek, vatandaşın istikrardan yana olduğunu gördüğünü söyledi.

Ardahan'ın eski Ardahan olmadığını, kalkınmışlıkta önemli mesafe kat ettiğini vurgulayan Ala, "Bugün Ardahan'da milletvekilimiz ile Hayati Yazıcı Bakanımızla birlikte vatandaşlarımızla seçim değerlendirmesi yaptık. Onları ziyaret ettik, bir arada olduk. Hem ülkemizin geldiği noktayı hem hedeflerimizi bir araya getirip tartıştık, konuştuk" ifadesini kullandı.

Ala, vatandaşla sohbet ettiklerini anımsatarak, "Bu seçim atmosferinde gayet güzel bir ortam var. İnsanlar önümüzdeki dönemin daha iyi olacağına inançlarını yinelediler. İstikrarı, güveni ortaya koyuyorlar, istikrarın Türkiye'ye kazandırdıklarını çok iyi yaşıyoruz, biliyoruz" şeklinde konuştu.

Ardahan'ın artık üniversitesinin olduğunu ve yaklaşık 5 bin üniversitesi öğrencisi olduğuna değinen Ala, kentin ciddi manada geliştiğini belirtti.

Ala, kentin bölünmüş yollarının olduğunu ifade ederek, "Ama buranın potansiyeli hayvancılık. Onu daha da geliştireceğiz. Geliştirmek için entegre sistemi oluşturacağız. Havza bazında çalışmalar yapıyoruz. Türkiye'nin hedefleri ile Ardahan'ın hedeflerini de buluşturup, yolumuza devam ediyoruz" dedi.

Ala ile Yazıcı, Göle ilçesini de ziyaret etti.

Son Güncelleme: 31.05.2015 18:20
Anahtar Kelimeler:
Eskiİçişleri Bakanı Ala
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.