13 Ekim 2015 Salı 18:57
Eski Sağlık Bakanı Akdağ, Ardahan'da

Eski Sağlık Bakanı ve AK Parti Erzurum milletvekili adayı Recep Akdağ, partilerinin iktidarları döneminde sağlık açısından önemli hizmetler yapıldığını ve en gelişmiş ülkelerdeki imkanların sunulduğunu ifade ederek, bunun mutluluğu ve gururunu yaşadıklarını söyledi. 

Akdağ, Ardahan'da AK Parti İl Başkanlığınca Merkez Halk Eğitim Müdürlüğü'nde düzenlenen istişare toplantısında yaptığı konuşmada, siyasetin, hizmet işi olduğunu, 13 yıl boyunca yaptıkları hizmetlerle bunu en iyi yapan partinin AK Parti olduğunu gösterdiklerini dile getirdi. 

Hizmet için yeniden milletten yetki istediklerini belirten Akdağ, şunları kaydetti: 

"AK Parti'liler milletine için aşık olan kadrolardan oluşuyor. Bu nedenle günde 16 saat çalışıyoruz. Bizler 13 yıl boyunca size hizmet etmeye çalıştık. Bu hizmet çorbasında benim de tuzum oldu. Gerçekten sağlık açısında önemli hizmetler yaptık. Bugün en gelişmiş ülkeler sağlık alanında hangi imkanlara sahipse, Ardahan da o imkanlara sahip şükürler olsun. Bunun mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz".

Akdağ, AK Parti'nin millete hizmet etmenin yanı sıra  toplumu birleştirici bir unsur oluşturduğunu, hiçbir zaman ayrımcı bir dil kullanmadığını ifade etti. 

HDP'nin önceki seçimde bölgedeki insanlara "oyunu kendine ver" diyerek, "sen Kürtsün, HDP de Kürt partisi ya, oyunu ona ver" mesajı vermeye çalıştığını hatırlatarak, şunları söyledi: 

"Böyle ayrımcılıkla nereye gideceğiz? Allah muhafaza etsin. Bizim kardeşliğimiz yeni değil; biz ezelde kardeştik Kalu Bela'dan beri kardeşiz. Allah nasip ederse ebede, kıyamete kadar da kardeş olacağız. Benim anam Kürtçe konuşuyordu, ben Türkçe konuşmayı öğrendim. Bu salondaki bazı kardeşlerimin anası Türkçe konuşuyordu da Kürtçe konuşmayı öğrendi. Bunun dışında aramızda ayrı gayrı ne var?" 

Son Güncelleme: 13.10.2015 18:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.