14 Ocak 2016 Perşembe 19:31
Hidroelektrik Santrali'nin Toplu Açılış Töreni

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 99 baraj ve hidroelektrik santralinin toplu açılışı için başkentte düzenlenen tören, Ardahan'da heyecanla takip edildi.

Açılış kapsamında, Ardahan'ın Çıldır ilçesindeki Kayabey Barajı'nda da tören düzenlendi. Yoğun kar yağışı altında yapılan törene Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy ve DSİ'den yetkililer katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Arena Spor Salonu'ndaki törenden Ardahan'a telekonferans sistemiyle bağlandı. Erdoğan'a Ardahan Valisi Deniz yanıt verdi.

Açılış için talimat beklediğini ifade eden Vali Deniz, "Bu tesisler hayırlı olsun. Bu tesisler ile ülke ekonomisine yıllık 66 milyon lira katkı sağlanacaktır. Ülkemiz için hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Daha sonra, merkezi sistem yardımıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eş zamanlı, Ardahan'da da açılış butonuna basıldı.

Vali Deniz, açılışta kar yağmasını rahmet ve bereket olarak değerlendirdi.

Son Güncelleme: 14.01.2016 19:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.