30 Mart 2015 Pazartesi 13:30
'Kuşlara Su İçirenlerin Türküsü' kitabı

ARDAHAN (AA) - Ardahanlı şair ve yazar Erbay Kara, "Kuşlara Su İçirenlerin Türküsü" adlı şiir kitabını sevenleriyle buluşturdu.

Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, altıncı şiir kitabını sevenleriyle buluşturmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Kitabın imza gününü İzmir ve Adana'da gerçekleştirdiğini ifade eden Kara, şunları kaydetti:

"Bu kitabımı da okuyucularım ile buluşturmak bana büyük bir mutluluk verdi. Kitaplarımda toplumun her noktasına temas ediyorum. Tabii ki bu kitaplarımda her ne kadar toplumun genelini konu etsem de Ardahan ve Ardahan kültürü önceliklidir. Bu da bana ayrıca mutluluk veriyor. Çünkü Ardahan'dan yola çıkarak bu kitaplarıma imza attım. Ardahan'dan bu ışığı yaktık. Bu nedenle kitaplarım genele hitap etse de Ardahan'a biraz daha ayrıcalık yer veriyorum."

Son Güncelleme: 30.03.2015 13:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.