19 Mayıs 2016 Perşembe 18:08
Mhp Ardahan İl Yönetiminin Fesh Edilmesi

Görevinden alınan MHP Ardahan İl Başkanı Taşkın Polat, fesh edilmeyi önceden beklediklerini belirterek, bunun kendilerinde bir kayıp değil aksine kazanca vesile olacağını söyledi.

Polat, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ardahan'da yaklaşık 9 yıllık bir il başkanlığı görevinin dün itibarıyla genel merkez tarafından fes ile sonlandırıldığını belirtti.

Polat, şunları kaydetti:

"Dün olduğu gibi bugünde aynı fikirdeyim. Biz genel başkanımız ile yaklaşık 17 yıl birlikte görev yaptık. Yine davama aynı şekilde hizmet etmeye devam edeceğim. Benim tek bir davam var, oda partime hizmet etmektir. Fesh edilmekle partiyi bırakıp gidecek değilim. Parti bizim partimiz. Biz dava adına emek verdik, vermeye de devam edeceğiz. Birilerinin adamı değil, davamızın adamı olduk. Şahsımız için hiçbir beklentiye girmedik. Ne yapmak istediysek de devletimizin, milletimizin bekası için, davamız için fedakarlık göstererek mücadelemizi sürdürdük."

Devlet Bahçeli'ye karşı kırgın olmadığını ve kendisinden çok şey öğrendiğini dile getiren Polat, "Devlet Bey, bizim liderimizdi. Biz, ondan çok şeyler öğrendik. Siyasete düstur getirdi, dürüstlük getirdi. Devlet Bey, devlet adamlığı niteliğini hiç bozmadı. Ama yaşı ve rahatsızlığı itibariyle artık zan ediyorum ki, partinin liderliğinin yenilenmesi zamanı geldi. O nedenle artık partimizin iktidar olması gerekiyor. Sürekli muhalefetten verimli olamıyoruz. Ülkedeki sorun ve sıkıntıların bitmesi için MHP iktidarına ihtiyaç var. Bu ihtiyaç ise, değişim ile olacağına inanıyoruz. Değişim şart. Ben buna inananlardan biriyim." diye konuştu.

Polat, bundan sonra Sinan Oğan ile birlikte olacağını sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 19.05.2016 21:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.