01 Ekim 2015 Perşembe 20:43
öğrencilere bisiklet dağıtıldı

Ardahan'da, Sağlık ve Milli Eğitim bakanlıklarınca ortaklaşa yürütülen "Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat" programı kapsamında 300 bisikletin öğrencilere dağıtımına törenle başlandı.

"Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı" kapsamında Ardahan'a gönderilen 300 bisikletin dağıtımının başlaması dolayısıyla TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda tören düzenlendi. 

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, törende yaptığı konuşmada, mutlu olmanın yolunun sağlıklı olmaktan, sağlıklı olmanın yolunun da spor yapmaktan geçtiğine işaret ederek, herkesi spor yapmaya davet etti.

"Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı" kapsamında kente gönderilen 300 bisikletten 50'sinin yapılan törenle öğrencilere teslim edildiğini, diğer bisikletlerin de ilçelerde dağıtımının yapılacağını belirten Deniz, şunları kaydetti: 

"Öğretmenlerimizden, yöneticilerimizden özel isteğim, çocuklarımız derslerinde mutlak ve mutlak başarılı olacaklar ama onlara bir branşta da iyi bir spor eğitimini verelim. Çünkü her birimizin hayattaki en büyük amacı ve gayesi huzurlu olmaktır. Bu nedenle spor ve aktivite yapmadan huzurlu olmak mümkün değil. Sağlıklı yaşamak spora bağlı. Onun için bu kampanya çok güzel bir kampanya. Bizim de desteklediğimiz bir projedir. Ben ilin valisi olarak sağlıklı bir yaşam için herkesi spora davet ediyorum."

Deniz, konuşmasında gelecek yıl Ardahan'da spor lisesi açılacağı müjdesi de verdi. 

Konuşmaların ardından bisikletler okul öğrencilerine dağıtıldı. 

Son Güncelleme: 01.10.2015 20:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.