27 Nisan 2015 Pazartesi 13:17
Öğretmenler yemekte bir araya geldi

Ardahan'ın Göle ilçesinde öğretmenler yemekte bir araya geldi.

Eğitim Bir Sen Göle Şubesi'nin bir otelde düzenlediği kaynaşma yemeğine, AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Göle Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu, Memur Sen Ardahan Şube Temsilcisi Serkan Karaca, Eğitim Bir Sen Ardahan İl Başkanı Erdinç Çakmak, Eğitim Bir Sen Göle Şube Temsilcisi Yener Karakuş ve öğretmenler katıldı.

AK Parti Milletvekili Atalay, eğitime öncelik verdiklerini belirterek, "Bugün fiziki olarak sorunu olan bir il değiliz. Eğitimde diğer sorunları çözmek için de çalışmalarımız sürüyor, sürecektir. Çünkü bu memleketin geleceği adına önemli çalışmalarımız var, bunların başında eğitim geliyor. Eğitim geleceğimizin olmazsa olmazı" dedi.

Eğitim Bir Sen Göle Şube Temsilcisi Karakuş da "Bugün güzel ve farklı bir ortam için buradayız. Bu ve benzeri etkinlikleri eğitim sezonu boyunca yapmanın gayreti içinde olduk. Çünkü amacımız eğitime daha fazla katkı sunmaktır. Bu nedenle böyle bir etkinlik yaptık. Kaynaşmayı sağlamak adına güzel bir ortamımız oldu. Buna katkı sunan tüm arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorum" diye konuştu.

Son Güncelleme: 27.04.2015 13:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.