29 Ocak 2016 Cuma 10:18
Orman Ve Su İşleri Şube Müdürü Şimşek, Ardahan Sevgisini Şiire Döktü

 

Ardahan'da ilk olarak 2000'li yılların ortalarında çalıştıktan sonra başka illeri tayin olan ancak kente duyduğu sevgiyle Ardahan'a geri dönen Şimşek, şehre olan sevgisini 15 kıtadan oluşan şiirle ifade etti.

Şiirinin bir nüshasını çerçeveleterek makam odasına asan Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ardahan'ın kendisi için çok özel bir yeri olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"Artvinliyim, memleketimi de seviyorum, ülkemi de seviyorum ama Ardahan bende farklı bir yer bıraktı. Bu nedenle bir daha buraya gelmek istedim. Daha büyük makamlar bana teklif edildi, ama ben Ardahan'da olmak için şube müdürlüğünü kabul ettim. Sadece Ardahan'a gelmek için. Buradaki sıcak ortama, sıcak çorbaya katkı sunmak istedim. Ardahan'ın gelişmeye, büyümeye ihtiyacı olduğuna inan birisiyim."

Şimşek'in şiirinden bazı dizeler şöyle:

"Kaz etinin lezzetine doyulmaz / insanları üzmeye hiç kıyılmaz / Kar yağsa da kış var diye sayılmaz / Seviyorum Ardahan'ı arkadaş / Yalnızçam'da kayak keyfi yaşarsın / Yaylalarda güler oynar coşarsın / sorun olmaz her engeli aşarsın / Seviyorum Ardahan'ı arkadaş."

Son Güncelleme: 29.01.2016 13:17
Anahtar Kelimeler:
ArdahanŞiirTemel Şimşek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.