27 Ocak 2016 Çarşamba 13:08
Sıfırın Altında 40 Derece Moralleri De Bozdu

 Doğu Anadolu Bölgesi'nde sıfırın altında 40 dereceyle mevsimin en düşük hava sıcaklığının ölçüldüğü Ardahan'ın Göle ilçesinde, dondurucu hava hem hayatı hem de insan psikolojisini etkisi altına aldı.

Göle Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, termometrelerin sıfırın altında 40 dereceyi göstermesinin yaşamı olumsuz etkilediğini söyledi.

Soğuk hava nedeniyle günlük hayatta aksamalar yaşandığını dile getiren İsmailoğlu, "Şu an birçok vatandaşın su şebekesi ve aracı dondu. Hayatı durma noktasına getiriyor soğuklar. Her şeyden önce moral bozuluyor. Dolayısıyla bu kadar soğuk hava sadece hayatı olumsuz etkilemedi, moralleri de bozdu. Belediyenin ve devletin diğer kurumlarının çalışma alanı son derece daralıyor. Kapalı mekanımız sınırlı, mevcutlar ise acil olan araçlar için kullanılıyor. Araçların yakıt depolarının donması yetmiyor, aynı zamanda araçlar çok ciddi zarar da görüyor" dedi.

Başkan İsmailoğlu, bu derece soğuk havanın insan psikolojisini de etkilediğini ve Göleliler olarak dondurucu soğuklarda biraz yakınlık ve ilgi görmek istediğini ifade ederek, "Başka bir yerde olsa bu soğuk hava, belki afet ilan edilir ama biz bunu da istemiyoruz. Sadece bizim ilgiye ihtiyacımız var. En azından ilgi gösterilmesini istiyoruz, çünkü sıfırın altında 40 derece hayatı donduruyor. İlgi olursa bizim moralimiz ısınır" dedi.

Son Güncelleme: 27.01.2016 13:56
Anahtar Kelimeler:
KışSOĞUK HAVAGöle
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.