23 Aralık 2015 Çarşamba 21:54
Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi verilecek

 Ardahan Üniversitesi (ARÜ), Bakü-Tiflis-Ceyhan (BTC) Sosyal Sorumluluk Müdürlüğü ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliğiyle gerçekleştirilen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi"nde kurs görenlere törenle sertifikaları verildi.

ARÜ İktisat Fakültesi'nde düzenlenen törende konuşan, Ardahan Vali Vekili Abdurrezzak Canpolat, yeni girişimcileri öz güvenlerinden dolayı tebrik ettiğini söyledi.

Kaynakların sınırlı olduğunu ancak mevcut durumun değerlendirilmesiyle çok farklı bir noktaya rahatlıkla ulaşılabileceğini vurgulayan Canpolat, şöyle konuştu:

"Sonuçta kaynaklarımız sınırlı. Bizim bunları doğru kullanmamız lazım. Doğru kullanmanın yolu da nitelikli insan gücü. Bilgiyi doğru kullanacak seviyeye getirmek ile başarı mümkündür. Sorunları yerinde çözmek ile başlamak lazım. Böyle projelerin üretilmesi halinde ilimiz için önemli ve anlamlıdır. Önemli olan sonuç odaklı olmaktır. Günümüzde her alanda rekabet çok acımamız. İnsanların talep ve ihtiyaçlarını doğru okumak ve doğru görmektir."

Konuşmalarına ardından 60 kursiyere sertifikaları verildi.

Programa, ARÜ Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, BTC Sosyal Sorumluluk Müdürü Suna Ercan, kamu kurum müdürleri ile kursiyerler katıldı.

Son Güncelleme: 23.12.2015 21:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.