05 Ağustos 2015 Çarşamba 16:11
Vali Deniz, başarılı öğrencileri kabul etti

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında dereceye giren öğrencileri makamında kabul etti.

Kabulde öğrencilerle bir süre sohbet eden Deniz, başarılarının devamını diledi.

Eğitimde başarı seviyesini arttırmak için verdikleri uğraş ve emek neticesinde elde edilen başarıyı önemsediklerini belirten Deniz, şunları söyledi:

"Sizlerin elde ettiği bu başarılar, sizden sonrakilere de örnek olacaktır. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Sizlerin donanımlı, bilgili, kültürlü, milli ve manevi değerlere sahip bireyler olmanız her şeyin üstündedir. Bunun için öğretmen, öğrenci, veli ve yöneticiler olarak hep birlikte mücadele vereceğiz. Hayatta asla pes etmek yok. Her zorluğa karşı mücadelemizi sürdüreceğiz. Bugün elde ettiğiniz başarılarınızı katlayarak, ileride daha fazla başarılı olacağınıza inanıyorum."

Deniz, çeşitli hediyeler verdiği öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Son Güncelleme: 05.08.2015 16:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.