11 Nisan 2015 Cumartesi 14:35
Vali Deniz, öğrencileri ziyaret etti

ARDAHAN (AA) - Ardahan Valisi Ahmet Deniz, lise son sınıf öğrencilerini ziyaret etti.

Şehit Er Serhat Şanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyaretinde, AA muhabirine açıklama yapan Deniz, son sınıflara yönelik ziyaretlerinin sürdüğünü söyledi.

80. Yıl Anadolu Lisesi'ni de ziyaret ettiğini kaydeden Deniz, şöyle konuştu:

"Bugün iki saatimi iki okula ayırdım. Eğitim benim için önceliklidir. Özellikle bütün lise son sınıflarını ziyaret ettim. Diğer liseleri de en kısa sürede ziyaret edeceğim. Çünkü onların morale ihtiyacı var. Bana düşen de bunu ziyaret ile gerçekleştirmek. Çünkü bu çocuklar bizim geleceğimiz. Onlara yatırım yapmak, geleceğimize yatırım yapmak demektir. İlin valisi olarak beni kendilerine yakın görmelerini istiyorum. Onlarla aynı ortamı paylaşmak istiyorum."

Öğretmenlerle de öğretmenler odasında bir araya gelen Deniz, öğretmenlerin sıkıntılarına ortak olmak ve sorunlarını çözmek istediklerini kaydetti.

Deniz, "Sıkıntılarınızı sizinle birlikte ortak çözmek istiyoruz. Hatta ben burada öğretmenin uzun vadeli kalması için elimden ne gerekiyorsa onu yapmak istiyorum. Ben de buradaki öğretmene pozitif ayrımcılık yapılmasından yanayım. Bazı imkanlar sağlanmalı. Bu konuda üzerime düşeni yapacağımdan emin olun" diye konuştu.

Şehit Er Serhat Şanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Şükran Biçer ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğretmen ve öğrencilerin ziyarette olumlu etkilendiğini söyledi.

Sınıfta öğrencilerin cep telefonlarının toplu olarak başka bir yerde olduğunu gören Vali Deniz, durumdan olumlu etkilendiğini belirterek, derste cep telefonunun kullanılmasının doğru olamayacağını sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 11.04.2015 14:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.