10 Şubat 2016 Çarşamba 16:58
Vali Deniz, Sendika Temsilcilerini Kabul Etti

  Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen'in Ardahan temsilcilerini kabul etti.

Deniz, kabulde yaptığı konuşmada Ardahan'da önceliklerinin eğitim olduğunu, bu alanda sendikalara önemli işler düştüğünü belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Eğitim-Bir-Sen Ardahan İl Başkanı Erdinç Çakmak da Ardahan'ın her alanda gelişmeye ihtiyacı olduğunu ancak eğitimde bu ihtiyacın daha yüksek olduğunu dile getirerek, valiliğin eğitime büyük bir desteği olduğunu söyledi.

"Dersimi seçiyorum, dinimi öğreniyorum" sloganıyla öğrencilerin "din ahlak ve değerler" alanı seçmeli derslerine yönelmelerine sendika olarak destek verdiklerini ifade eden Çakmak, "Bu eğitim-öğretim yılında ortaokulların 5, 6, 7 ve 8.sınıfları ile liselerin 9, 10, 11 ve 12. sınıflarında okuyacak öğrenciler 'din ahlak ve değerler' alanı altında bulunan 'Kuran-ı Kerim', 'Hz.Muhammed’in hayatı' ve 'temel dini bilgiler' derslerinden haftada 2'şer saat seçebilecekler. Milli çıkarlarımıza önemli katkısı ve faydası olacak olan bu derslerin seçilmesinde yanayız ve destekçisi olacağız" dedi.

Vali Deniz de inancın milletin çimentosu olduğunu belirterek, bu derslerin önemine dikkat çekti.

Çakmak, ziyaret anısına Vali Deniz'e çeşitli kitaplar hediye etti.

Son Güncelleme: 10.02.2016 19:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.