20 Temmuz 2015 Pazartesi 21:01
Yurtta asayiş

Göle ilçesinde Kura Nehri'ne giren kişi akıntıya kapılarak boğuldu.

Yeniköy'de 8 kişilik grup, piknik için Ziyaret mevkisine geldi. Bir süre sonra nehre giren gruptakilerden Ülker Aydemir (19), gözden kayboldu.

Arkadaşlarının durumu bildirmesi üzerine İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile deniz polisi, arama çalışması başlattı.

Yaklaşık 5 saatlik çalışmanın ardından Aydemir'in cansız bedenine ulaşıldı.

- Batman'da kaybolan zihinsel engelli kadın 4 gündür aranıyor

BATMAN (AA) - Batman'da kaybolan 24 yaşındaki zihinsel engelli kadın, 4 gündür aranıyor.

Petrolkent Mahallesi'ndeki evinden bayram günü ayrılan Ayşe Eftekin'den bir daha haber alınamadı. Kadının bulunması için başlatılan çalışmalar sürüyor.

Orhan Eftekin, yaptığı açıklamada, kaybolan kız kardeşinin bulunması için başlattıkları çalışmalardan sonuç alamadıklarını söyledi.

Kardeşinin hayatından endişe duyduğunu dile getiren Eftekin, "Kız kardeşim zihinsel engelliydi. Evde sıkıldığı için sürekli kapıya çıkardı. Bayramın birinci günü de yine kapının önüne çıktı. Bir daha da eve dönmedi. Nerede olduğunu, nereye gittiğini bilmiyoruz. Allah rızası için kardeşimi bulanlar ya bize ya da en yakın polis merkezine haber versinler" şeklinde konuştu.

- Kilis'te 32 kilogram esrar ele geçirildi

KİLİS (AA) - Elbeyli ilçesinde 32 kilogram esrar ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, bir ihbarı değerlendiren Dağ Hudut Karakolu Komutanlığı ekipleri, Aşağıbeylerbeyi köyü sınır hattında kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce getirildiği belirlenen çuvallarda 32 kilogram kubar esrar ele geçirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 20.07.2015 21:01
Anahtar Kelimeler:
Yurtta Asayiş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.