06 Mart 2018 Salı 17:52
Alacak verecek kavgası kanlı bitti

Şanlıurfa’da iki akraba arasında çıkan alacak verecek kavgasında silahlar konuştu. 1 kişi ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, 1 kişi de polis tarafından gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Haleplibahçe Mahallesi’ndeki bir kahvehanede yaşandı. İddiaya göre, aralarında alacak verecek nedeniyle husumet bulunan Aziz M. ve Ali M. kavga etti. Kavgada Aziz M. yanındaki silahla akrabası Ali M.’ye ateş açtı. Ağır yaralanan Ali M. olay yerine çağrılan ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan şahsın sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kavgaya şahısların yakınları da karışınca bölgeye çok sayıda zırhlı araç ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine giden polis ekipleri kahvehanedeki Aziz M.’yi zırhlı araca aldı. Zanlının dışarı çıkmasını bekleyen yaralının yakınları ise linç girişiminde bulundu. Aziz M. zırhlı araç yardımıyla karakola götürülürken kavga sokak aralarında devam etti. Polis ekiplerinin yatıştırmak için yoğun çaba harcadığı kavga, takviye ekiplerin gelmesiyle son buldu. Kavgayla ilgili soruşturma devam ediyor.

(Şinasi İnan /İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.