Ağrı -1
kar yağışlı
16 Mart 2018 Cuma 00:00
Ses Kapa
Current Time 0:00
/
Toplam Süre 0:00
Yüklendi: 0%
Yükleniyor: 0%
Yayın TipiCANLI
Kalan Süre -0:00
 
Oynatma Hızı
1x
  • 2x
  • 1.5x
  • 1x
Bölümler
  • Chapters
Altyazı
  • Altyazı Kapat
Ek Açıklamalar
  • Ek Açıklamalar Kapalı

Fatih’te 3 katlı bir binanın giriş katında yangın çıktı. Yangın nedeniyle binada mahsur kalan 2 kişi pencereden atlarken, toplam 4 kişi yaralandı.

Yangın, saat 22.00 sıralarında Fatih Aksaray Mahallesi Küçük Langa Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bilinmeyen bir nedenden bina girişinde bulunan hurdalıklar yanmaya başladı. Yangın kısa sürede büyüdü. Yangın nedeniyle binada mahsur kalan 2 kişi pencereden atladı. Yangın ihbarı nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Dumandan etkilenen ve binadan atlayan toplam 4 kişi yaralandı. Yaralılar Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

(İsmail Bulut /İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.