23 Şubat 2018 Cuma 08:55

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Afrin’e terörist, silah ve mühimmat taşıyan PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütlerine ait 30-40 araçlık konvoyun şehrin 15 kilometre uzağında vurulduğunu açıkladı.

TSK’dan yapılan açıklamada, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütlerine ait 30-40 araçtan oluşan ve içinde teröristler ile silah ve mühimmat taşıyan konvoyun, 22 Şubat 2018 tarihinde Afrin güneydoğusundan şehre yaklaşırken tespit edilerek, şehrin 15 kilometre kadar uzağında kara ateş destek vasıtaları ile vurulduğu bildirildi.

Harekat esnasında sadece PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütlerine ait anılan konvoyun hedef alındığı ve her zaman olduğu gibi sivillerin zarar görmemesi için her türlü dikkat ve hassasiyetin gösterildiği belirtildi.

(Caner Ünver - Musa Erdoğan/İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.