05 Haziran 2015 Cuma 14:02
AK Parti Bingöl 3. sıra Milletvekili adayı Feyzi Berdibek

AK Parti Bingöl 3. sıra Milletvekili adayı Feyzi Berdibek, "Biz, huzuru bulursak, kuru ekmek, soğanla geçinmeyi bilen insanlarız. O yüzden bizim tek istediğimiz, arzuladığımız tek şey huzurdur" dedi.

Berdibek, 7 Haziran’da yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği seçim çalışmaları kapsamında Bingöl merkeze bağlı Garip Köyünü ziyaret ederek, vatandaşla bir araya geldi.

Berdibek, burada yaptığı konuşmada, Bingöl'de huzur içinde çok güzel bir seçim süreci geçirdiklerini ve bu konuda diğer partilere de teşekkür etme gereği duyduğunu belirtti.

Biz bugüne kadar en iyi seçim sürecini bu seçim sürecinde geirdiklerini dile getiren Berdibek, "Seviyeli bir seçim olmasının temelinde karşılıklı nezaket yatıyor, karşılıklı anlayış yatıyor, karşılıklı saygı ve sevgi yatıyor. Bingöl’ün her şeyden önce huzura, istikrara, birliğe, beraberliğe, kardeşliğe, hoşgörüye ihtiyacı var" dedi.

Çözüm sürecinin 2015’te güçlü bir iktidarla çözüm süreci, barış süreci, kardeşlik süreci projesinin tamamlanacağını vurgulayan Berdibek, şunları kaydetti:

 

 -Çözüm süreci

Konuşmasında Çözüm Sürecine değinen AK Parti Bingöl Milletvekili adayı Berdibek, 2015’te güçlü bir iktidarla çözüm süreci, barış süreci, kardeşlik süreci projesinin tamamlanacağını kaydetti.

"Barışı, kardeşliği, hoşgörüyü oturtursak, bizim sorunumuz kalmaz. Her şeyden önce bizim istikrara ihtiyacımız vardır" diyen Berdibek, şöyle konuştu:

"Biz, istikrarı yakalayamadıktan sonra, katlar, yatlar, apartmanlar, daireler, ister bu bütün köy sizin olsun, bütün şehir sizin olsun huzur olmadıktan sonra bunun hiçbir anlamı yoktur. Biz huzuru bulursak, kuru ekmek, soğanla geçinmeyi bilen insanlarız. O yüzden bizim tek istediğimiz, arzuladığımız tek şey huzurdur. 2015 dönüm noktası olarak görüyoruz ve bu konuda da hükümetimizin ortaya koyduğu tezi de takdirle karşılıyoruz, alkışlıyoruz. Bu memlekette bugün herkes dilini de konuşmalı, herkes dinini de konuşmalı, ama dinimizi de, dilimizi de konuşurken, öğretirken bunu farklı yerlere çekmeme konusunda özen göstermeliyiz. Söz konusu memleketin birlikteliğiyse gerisi teferruattır. Kürt Kürtlüğüyle, Zaza Zazalığıyla, Türk Türklüğüyle, Alevi Aleviliğiyle gurur duymalıdır. Çünkü, biz bunları pekiştirirsek, bunları bir arada tutarsak, hoşgörü noktasında bu bize ciddi bir artı getirir. İnşallah bu böyle devam eder."

Berdibek, şu ana kadar 7 ilçe ve yaklaşık 300 köyü ziyaret ettiğini, milletvekili olmamasına rağmen 8 yıldır tüm köyleri ziyaret ederek köylülerin sorunlarını dinlediğini kaydetti.

Genel seçime doğru

Genel seçime doğru

Genel seçime doğru

Genel seçime doğru

Genel seçime doğru

Genel seçime doğru

Son Güncelleme: 04.09.2016 18:07
Anahtar Kelimeler:
GenelSeçime Doğru
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.