06 Nisan 2015 Pazartesi 11:46
Anadolu Ajansı'nın 95. Kuruluş Yıldönümü

BİNGÖL - Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger ve Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Anadolu Ajansı'nın (AA) 95. kuruluş yıl dönümü nedeniyle ayrı ayrı kutlama mesajı yayımladı.

Vali Köşger, Türkiye ve dünyada toplumun gören gözü, sesi ve kulağı olmuş Anadolu Ajansı'nın, yurtiçi ve yurtdışındaki yaygın haber ağıyla hizmet verdiğini hatırlattı.

Anadolu Ajansı'nın, Türkiye'nin dünyadaki sesi olmaya devam ettiğini belirten Köşger, şunları kaydetti:

"6 Nisan 1920'de Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından istiklal mücadelesinin güçlü sesi olarak kurulan ve kurulduğu günden bu yana kamuoyunu aydınlatma görevini başarıyla yürüten Anadolu Ajansı, her zaman kendini yenilemeyi bilmiş, tarafsız ve nitelikli habercilik anlayışından taviz vermemiştir."

- Başkan Barakazi:

Belediye Başkanı Barakazi ise Anadolu Ajansı’nın sorumlu habercilik anlayışına vurgu yaptı.

Ülkenin her noktasında görev yapan Anadolu Ajansı personelinin övgüye değer olduğunu ifade eden Barakazi'nin açıklaması şöyle:

“Kurulduğu günden bu yana kamuoyunu aydınlatma görevini başarıyla yürüten Anadolu Ajansı, her zaman kendini yenilemeyi bilmiş, nitelikli habercilik anlayışından hiçbir zaman taviz vermemiştir. İlkeli, tarafsız, sorumlu habercilik anlayışı içinde uzun yıllardır görevini yürüten Anadolu Ajansı, yayıncılık anlayışı ve misyonuyla milletimizin güvenini ve saygısını kazanarak, basınımızın temel taşı olmuştur."

Son Güncelleme: 06.04.2015 11:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.