30 Mart 2015 Pazartesi 15:50
BAL 1. Grupta Cizrespor şampiyon oldu

ŞANLIURFA (AA) - Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1. Grupta mücadele eden Cizrespor, ligin son maçında Şanlıurfa'da karşılaştığı 12 Bingölspor ile 0-0 berabere kalarak 56 puanla şampiyon oldu.

Ligin son maçı öncesi 55 puanla lider durumda bulunan Cizrespor, cezası nedeniyle Şanlıurfa GAP Arena Stadı'nda karşılaştığı en yakın takipçisi 54 puanlı 12 Bingölspor ile 0-0 kalarak şampiyonluğunu ilan etti.

Maçın ardından Cizresporlu futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler sahada birbirlerine sarılarak şampiyonluğu kutladı, bazı futbolcu ve yöneticilerin ise sevinç gözyaşları döktüğü görüldü.

Bu arada maçın tamamlanmasıyla tribündeki az sayıdaki Cizrespor taraftarı, sahaya girmek isteyince güvenlik güçleriyle taraftarlar arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı. 

Bir süre tribün önünde bekleyen taraftarlar, izin verilmesinin ardından sahaya girerek futbolculara sarılıp şampiyonluk sevincini yaşadı. 

 Şampiyonluk kutlamaları daha sonra davul zurna eşliğinde GAP Arena Stadı dışında devam etti.

Son Güncelleme: 30.03.2015 15:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.