25 Şubat 2016 Perşembe 16:33
Başbakan Davutoğlu Bingöl'e Geliyor

 AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 27 Şubat Cumartesi günü Bingöl’e geleceğini bildirdi.

Seven, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Davutoğlu’nun, toplu açılış törenlerine katılmak ve halkla buluşmak için Cumartesi günü saat 12.00’da Bingöl’e geleceğini kaydetti.

Toplu açılış töreninin ardından Davutoğlu’nun halka hitap edeceğini ifade eden Seven, şunları kaydetti:

"Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, Bingöl’deki programda kanaat önderleri, sivil toplum örgütleri ve meslek kuruluşlarıyla da bir araya geleceği ve programa Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu, Kalkınma Bakanı Yardımcısı Yusuf Coşkun’un da eşlik etmesi bekleniyor. Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız, Cumartesi günü bizlerle olacaktır. Sayın Başbakanımız, ilk olarak halkımızla bir araya gelecek ve gün boyu çeşitli temaslarda bulunacaktır. Halkımızın da her zamanki gibi Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na sevgisini göstereceğinden ve coşkulu bir şekilde karşılayacağından eminim. Çünkü, Bingöl, Başbakanımızın gönlünde apayrı bir yere ve öneme sahiptir. Bunun farkında olan Bingöl halkı, 27 Şubat günü büyük bir coşkuyla bir kez daha Başbakanımızı bağrına basacaktır."

Son Güncelleme: 25.02.2016 20:05
Anahtar Kelimeler:
Bingöl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.