10 Mart 2016 Perşembe 14:13
Bingöl Belediyesi 6 Bin 150 Adet Ağaç Ve Çalı Alacak

 Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, değişik çapta 6 bin 150 adet farklı türlerde ağaç ve çalı alımı yapacaklarını bildirdi.

Barakazi, yaptığı yazılı açılamada, ‘Yeşil Bir Bingöl’ sloganıyla park ve yeşil alanlarda kullanılmak üzere 27 kalemde 6 bin 150 adet farklı türlerde ağaç ve çalı alımı yapacaklarını belirti.

Alımların 31 Mart 2016 Perşembe günü Bingöl Belediyesi Veysel Belgin Gençlik Merkezi'nde yapılacağını kaydeden Barakazi, şunları kaydetti:

"Alımlar, 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. Şehirde; yol kenarları, mezarlık alanları, refüjler ve yamaç kısımlarında yeşillendirme çalışmaları yapılması amacıyla 27 kalem değişik çap ve ebatta bitki alınacaktır. Lübnan sediri, ıhlamur, pembe çiçekli ılgın, ağlayan çam, mavi ladin, yayılıcı ardıç, altın çanı, ateş dikeni, beyaz kartopu, badem, kayısı ve benzeri türler ile sarmaşık ve gül çeşitleri olmak üzere toplam 6 bin 150 adet bitki alımı yapılacaktır. İhale 31 Mart 2016 Perşembe günü Saat:14.00’da Bingöl Belediyesi Veysel Belgin Gençlik Merkezinde yapılacaktır. Daha Yeşil Bir Bingöl için peyzaj çalışmalarımız devam edecektir."


 

Son Güncelleme: 10.03.2016 17:32
Anahtar Kelimeler:
BingölAğaç Alımı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.