18 Ocak 2016 Pazartesi 19:45
Bingöl Belediyesi 7 Yeni Park İnşa Etti

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, kent merkezindeki 4 mahallede 7 yeni park yapılacağını bildirdi.

Barakazi, yaptığı yazılı açıklamada, Erzurum DAP İdaresi Başkanlığı ile geçen yıl imzaladıkları protokol kapsamında Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi'nde 4, İçmeler, İnalı ve Mirzan mahallelerinde birer olmak üzere 7 park inşa edilmesi için ihale düzenlendiğini belirtti.

Parkların bu yıl içinde inşa edilmesinin planlandığını aktaran Barakazi, şunları kaydetti:

"İhaleyi kazanan firma ile sözleşme imzalandı. Yapılacak parklarda çok amaçlı sahalar, oyun grupları, kent mobilyaları, bisiklet ve yürüyüş yolları, kadın bakım yerleri, engelli lavaboları, güvenlik kulübeleri, çimlendirme ve sulama sistemleri, su sondaj kuyuları gibi müştemilat yapımı bulunuyor. Daha yeşil bir Bingöl için çalışıyoruz, çalışmalarımız devam ediyor. Katkılarından dolayı Kalkınma Bakanımız Sayın Cevdet Yılmaz’a ve DAP İdaresi Başkanı Adnan Demir’e çok teşekkür ediyorum. Yeni parkların mahallelerimize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum."

Barakazi, kent merkezindeki mahallerde daha önce 20 park inşa ettiklerini sözlerine ekledi.

Bingöl Belediyesi 7 Yeni Park İnşa Etti

Son Güncelleme: 18.01.2016 19:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.