11 Mayıs 2016 Çarşamba 19:43
Bingöl Belediyesinden Cami Ve Okullara Fidan Desteği

 Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, "Daha Yeşil Bir Bingöl" sloganıyla başlattıkları ağaçlandırma çalışmaları kapsamında cami ve okul bahçelerine fidan dikileceğini söyledi.

Barakazi, yaptığı açıklamada, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından "Daha Yeşil bir Bingöl" sloganıyla başlattığı çalışmaya cami ve okul bahçelerini de dahil edeceklerini belirtti.

Bu yıl belirlenen noktalara 10 bin fidan dikileceğini kaydeden Barakazi, "Ekiplerimiz şehrin muhtelif yerlerine ve parklarda değişik türlerden bitki grupları ekerek seyrine doyumsuz alanlar oluşturuyorlar. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından şehirde; yol kenarları, mezarlık alanları, refüjler ve yamaç kısımlarında yeşillendirme çalışmaları yapılması amacıyla 26 kalem değişik çapta 10 bin muhtelif türlerde fidan ve çalı gurubu şehrin dört bir yanında toprakla buluşturuyor." ifadelerini kullandı.

 

Son Güncelleme: 14.05.2016 14:21
Anahtar Kelimeler:
Bingöl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.