27 Mayıs 2016 Cuma 18:33
Bingöl Belediyesinden Vergi Uyarısı

Bingöl Belediyesi, 2016 yılı emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam vergilerinin birinci taksitlerinin ödenmesiyle ilgili vatandaşları, cezalı duruma düşmemeleri konusunda uyardı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, 31 Mayıs 2016 Salı günü sona erecek olan 2015 yılı emlak, ilan ve reklam vergisi ile çevre ve temizlik vergilerinin birinci taksit ödemelerinin yapılması istendi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Emlak, ilan ve reklam vergisi ile çevre ve temizlik vergilerinin birinci taksit ödemelerinde sıkışıklığa meydan verilmemesi için mükelleflerin, vergilerini belirtilen süre içerisinde ve son güne bırakmadan ödemelerini yapmaları gerekmektedir. Birinci taksit ödemelerini geciktirenler ise cezaya girecektir. Bu nedenle vatandaşlarımızın emlak, ilan ve reklam vergisi ile çevre ve temizlik vergilerinin birinci taksit ödeme süresi 31 Mayıs 2016 tarihinde sona ereceğinden dolayı bu tarihe kadar ödemelerini yapmaları önemle rica olunur. Mükellefler, yıllık emlak vergilerinin tamamını mayıs ayının sonuna kadar ödeyebilecek. Ödemelerin tamamını yapamayanlar ise kalan borçlarını ikinci taksit olarak kasım ayında ödeyebilecekler."

Son Güncelleme: 27.05.2016 23:36
Anahtar Kelimeler:
Bingöl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.