30 Nisan 2016 Cumartesi 19:28
Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 'Başarı Ellerimizde' Projesi

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce hazırlanan "Başarı Ellerimizde" projesi Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından kabul edildi.

FKA merkezinde düzenlenen törenle İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin ve FKA Genel Sekreteri Mesut Öztop arasında imzalanan protokol ile il genelinde eğitimin aksayan yönlerini tespit etmek, başarı düzeyinin incelenmek, sorunlu alanlara yönelik çözümler üretmek için hazırlanan "Başarı Ellerimizde" projesi kabul edildi.

Projenin uygulama süresinin 3 ay olduğunu belirten il Milli Eğitim Müdürü Engin şunları söyledi:

"İl Müdürlüğümüz bünyesinde bulunan Strateji Geliştirme Şubesi (ARGE) bürosu olarak hazırladığımız ve FKA tarafından kabul edilen 'Başarı Ellerimizde' projesi, il merkezi ve 7 ilçeyi kapsıyor. Toplam 84 bin lira bütçeli olan bu projenin amacı, ilimizdeki eğitimin başarı düzeyinin farklı yönleriyle incelenmesi ve sorunlu alanlara yönelik uygun çözümler geliştirilmesidir. Proje kapsamında il merkezi ile 7 ilçede odak grup çalışmaları, geniş katılımlı çalıştay, eylem planı oluşturmaya yönelik toplantılar düzenlenecek ve elde edilecek sonuçlar toplanarak, kente eğitim ile ilgili gelecekte neler yapılabileceği ve alınması gereken tedbirler konusunda fikir geliştirilmesi için kapsamlı bir şekilde rapor hazırlanacaktır"

Engin proje kapsamında il genelinde 2 bin 500 öğrenci ile 500 öğretmene yönelik anket uygulaması yapılacağını da sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 30.04.2016 20:22
Anahtar Kelimeler:
BingölFKAKadri Engin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.