05 Aralık 2015 Cumartesi 19:22
Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Sarı, deprem bölgesinde

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Kiğı ilçesinde meydana gelen depremin ardından ilçeye giderek okulları inceledi.

Kiğı ilçesinde dün meydana gelen 5.3 büyüklüğündeki depremin ardından, İl Milli Eğitim Müdürü Sarı, Şube Müdürü Serhat Aran ile birlikte ilçeye gitti.

İlçedeki okulları inceleyen Sarı, daha sonra ilçede görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Yapılan incelemelerin ardından açıklamada bulunan Sarı, depremin olağan bir durum olduğunu belirterek, önemli olan gerekli tedbirlerin alınması olduğunu söyledi.

"Deprem insanı öldürmez, bizim yanlışımız bizi öldürür" diyen Sarı, şunları söyledi:

"3 Aralıkta saat 01.30 civarında ilçemizde meydana gelen depremden dolayı okullarımızı ziyaret edip, okullarımızda herhangi bir hasarın olup olmadığını yerinde görmek istedik. İlçede görev yapan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, onların her daim yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Depremde can kaybı olmaması sevindiricidir. İlçemizde gerekli tespitler yapıldıktan sonra hızlı bir şekilde bunlar telafi edilecektir."

Son Güncelleme: 05.12.2015 19:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.