16 Şubat 2016 Salı 19:43
Bingöl Milli Eğitim Müdürü Sarı'dan Öğrencilere Kitap Seti

 Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Milli Eğitim Vakfı Serkan Akyaz İlkokulunu ziyaret ederek, öğrencilere kitap seti hediye etti.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan program kapsamında okul bünyesinde açılan "Destekleme ve Yetiştirme" kursunu gezen Sarı, burada öğrencilerle bir süre sohbetti.

Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Sarı, geleceğin valisi, doktoru ve öğretmeni olmak isteyen öğrencilerin kendilerine sunulan imkanlardan yararlanmalarını ve daha çok çalışmaları gerektiğini söyledi.

Sarı, şunları kaydetti:

"Öğrencilerimize yönelik sınavlara hazırlık takviye kurslarına yoğun ilgi var. Bingöl olarak çok şanslıyız çünkü bizim derslik başına düşen öğrenci sayılarımız, öğretmen başına düşen öğrenci sayılarımız çok iyi düzeylerde. Hafta sonu açılan bu kurslara okul öğretmenlerimizin katılımında hem öğretmenlerimize hem okul idarecilerimize teşekkür ediyorum."

İl genelindeki lise ve ortaokullarda destek kursları açıldığını anımsatan Sarı, kursa katılan öğrencilere takviye kitap setleri hediye etti.

Son Güncelleme: 17.02.2016 09:40
Anahtar Kelimeler:
Bingöl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.