07 Mayıs 2015 Perşembe 13:12
Bingöl Sevgi Evleri'ne anlamlı ziyaret

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger’in eşi Fatma Köşger ile Belediye Başkanı Yücel Barakazi’nin eşi Pervin Barakazi, Sevgi Evleri’ni ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Sevgi Evleri'nde barınan devlet korumasındaki çocuklarla sohbet eden Köşger ile Barakazi, çocukların sorunlarını dinledi.

Köşger, burada yaptığı açıklamada, çocukların bir yaşam sürdürdüklerini yerinde görmek istediklerini söyledi. 

Devlet korumasındaki çocukların sevgi ve şefkate muhtaç olduğunu ifade eden Köşger, “Bu çocuklar bizim yavrularımızdır. Onlarla birlikte olmak, onların mutlu olduğunu görmek bizleri de çok mutlu ediyor. Ziyaretimiz bundan sonra da devam edecektir” diye konuştu.

Barakazi de çocuklara aile ortamı sunmanın önemine işaret ederek, “Ailesinden ayrı kalan çocuklara hep birlikte sahip çıkacağız. Ailesinden ayrılma durumunda kalmış, mağdur olmuş çocuklarımıza aile ortamı sunmak bizim görevimizdir" dedi.

Son Güncelleme: 07.05.2015 13:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.