23 Mart 2016 Çarşamba 17:28
Bingöl Üniversitesi Rektörü Çapak, Göreve Başladı

Bingöl Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. İbrahim Çapak, göreve başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Bingöl Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Çapak, Bingöl Üniversitesi Rektörlük binasında yapılan devir teslim töreniyle görevi Prof. Dr. Abdurahman Gül’den devraldı.

Bingöl Üniversitesi Rektörü Çapak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan görevlendirmeyle Bingöl Üniversitesi Rektörlüğüne getirildiğini ve kendisini bu göreve layık gören Cumhurbaşkanı'na sonsuz şükranlarını sunduğunu belirtti.

Bingöl Üniversitesi'nin daha iyi yerlere taşıma gayreti içerisinde olacaklarını dile getiren Rektör Çapak, şöyle konuştu:

"Vekil Rektör Sayın Prof. Dr. Abdurrahman Gül ile Bingöl Üniversitesi'nin oluşumunda ve gelişiminde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Bu güne kadar bu bayrağı taşıyan arkadaşlarımızdan bu görevi devraldık ve bu görevle üniversitemizi daha iyi yerlere taşıma gayreti içerisinde olacağız. Evrensel bir üniversite kültürü oluşturmak için işbirliği, paylaşım, katılımcılık ve şeffaflık ilkeleri çerçevesinde herkesi kucaklayan bir anlayışla çalışmalarımıza başlayacağız. Üniversitemizi ve Bingölümüzü daha ileri götürmek için elimizden gelen bütün gayreti sarf edeceğiz."

Rektörlük görevini vekaleten yürüten Prof. Dr. Gül ise, Çapak’a yeni görevinde başarılar diledi.

Bingöl Üniversitesi Rektörü Çapak, Göreve Başladı

Bingöl Üniversitesi Rektörü Çapak, Göreve Başladı

Son Güncelleme: 23.03.2016 18:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.