25 Mart 2016 Cuma 17:43
Bingöl Valiliğinden 235 Öğrenciye para yardımı

Diyarbakır'ın Sur, Şırnak'ın Cizre ve Silopi ilçelerinde yaşanan terör olayları nedeniyle Bingöl'e göç etmek zorunda kalan 235 öğrenciye, Bingöl Valiliği para yardımında bulundu.

Sur, Cizre ve Silopi ilçesinde yaşanan terör olayları nedeniyle Bingöl'e göç etmek zorunda kalan 235 öğrenciye, Bingöl Valiliğince 250'er lira yardım yapıldı. Yardım nedeniyle 235 öğrenciyi temsilen 4 öğrenci, Vali Yavuz Selim Köşger'i makamında ziyaret ederek, teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Köşger, devlet olarak her zaman ailelerin ve öğrencilerin yanında olduklarını belirtti.

Valilik olarak Sur, Cizre ve Silopi ilçe nüfusuna kayıtlı 235 öğrencinin her birine 250 lira olmak üzere toplam 58 bin 750 lira yardım yapıldığını kaydeden Köşger, Sur, Cizre ve Silopi'den terör olayları nedeniyle Bingöl'e göç etmek zorunda kalan 11 ailenin her birine bin lira yardım verildiğini bildirdi.

Köşger, Bingöl'de ikamet eden Suriyeli ailelerin her birine de 500 lira olmak üzere toplam 52 bin 500 lira yardımda bulunduklarını sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 06.09.2016 19:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.