31 Mart 2016 Perşembe 18:23
Bingöl Valiliğinden Açıklama! Terör Operasyonunda 4 kişi tutuklandı

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan 4 kişiden biri tutuklandı.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığınca yürütülen çalışmalar kapsamında terör örgütüne yardım ve yataklık eden şüphelilere yönelik Bingöl ve Şanlıurfa'da belirlenen 5 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirildiği bildirildi.

Karlıova Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla gerçekleşen operasyon kapsamında 4 şüphelinin gözaltına alındığı, 1 kişinin de arandığı belirtilen açıklamada, şüphelilerin savcılıktaki ifade işlemlerinin sürdüğü aktarıldı.

Savcılık işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen 4 şüpheliden M.U. tutuklanırken, diğer 3'ünün ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı belirtildi.

Açıklamada, "Güvenlik güçlerimiz, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak maksadıyla ilimiz genelinde teröristlerle mücadelesini kararlılıkta sürdürecektir." ifadelerine yer verildi.

Son Güncelleme: 04.09.2016 15:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.