14 Nisan 2016 Perşembe 17:28
Bingöl Valisi Köşger, Havalimanında Güvenliği Denetledi

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, Bingöl Havalimanını ziyaret ederek, alınan güvenlik tedbirlerini denetledi.

Köşger, Devlet Hava Meydanı İşletmesi Bingöl Havalimanında Vali Yardımcısı Muhammet Fuat Türkman, İl Jandarma Komutanı Hakan Bayer ve İl Emniyet Müdürü Süleyman Pamuk ile birlikte incelemelerde bulundu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Vali Köşger’in, İçişleri Bakanlığının Havalimanlarındaki güvenlik önlemleri ve tedbirleri konusundaki talimatları ve Milli Sivil Havacılık Güvenlik Kurulu toplantısında alınan kararlar doğrultusunda havalimanında incelemelerde bulunduğunu ve Bingöl Havalimanında alınan güvenlik tedbirleri, eksiklik ve ihtiyaçlar konusunda bilgi aldığı belirtildi.

Güvenlik önlemlerinin yerinde incelenmesinin ardından Köşger ve beraberindekilerin daha sonra aprona geçerek havalimanı yetkilileri ve güvenlik görevlilerinin uygulamaları hakkında detaylı bilgi aldığı kaydedilen açıklamada, bir çok ilde olduğu gibi Bingöl’de de güvenlik önlemleri konusunda çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Son Güncelleme: 14.04.2016 21:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.