26 Şubat 2016 Cuma 11:58
Bingöl Valisi Köşger, Şehit Aileleriyle Buluştu

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, şehit aileleri, gazi ve gazi yakınları ile köy korucularıyla bir araya geldi.

Valilik tarafından bir restaurantta düzenlenen programda, şehit aileleri, gazi ve gazi yakınları ile köy korucularıyla bir araya gelen Vali Köşger, yaşadıkları topraklar üzerinde mücadeleyi sürdürebilenlerin sadece var olabildiğini belirtti.

"Mücadeleye girmezsek, sıkıştığımızda kaçma yolunu seçersek, bizim de tarihten adımız silinir" diyen Vali Köşger, şöyle konuştu:

"Bir toprak parçasını vatan yapan şey; öncelikle orası dara düştüğünde, düşman o toprağa gözünü diktiğinde, o toprağı kanı ile sulamayı göze alabilmektir. Toprağı kanı ile sulamayı göze alabilenler gelecek kuşaklara o toprağı miras bırakırlar ve bayraklarını ebediyete kadar o topraklarda dalgalandırırlar. Bunu yaptıktan sonra topraklarınızı artık teriniz ile sulamanız lazım. Allah devlete, millete zeval vermesin. Suriye’de yaşananları görüyoruz. 5-10 katlı binalar, gökdelenler inşa edilmiş ama öyle bir ortamda ne kıymeti var? İç kargaşa, iç çatışma, devlet zevale uğradığı zaman bu yatırımların ne kıymeti var? Bir uçak gelip bomba atıyor, kuşakların biriktirdiği emekler yerle yeksan oluyor. Devlet gittiği zaman her şey gidiyor. Allah, bu devlet ve millet için şehit olan tüm şehitlerimize rahmet eylesin."

Bingöl'de yapılan yatırımlara değinen Köşger, Bingöl’de son dönemlerde 274 milyon liralık yatırım ve son 3 ayda ise 71 milyonluk yatırım yapıldığını, bu yatırımların hepsinin milletin alın teri olduğunu kaydetti.

Hep beraber omuz omuza bir mücadele gerçekleştirdiklerini dile getiren Bingöl Valisi Köşger, "Bu yatırımlar bu mücadeleler sizlerin ve ailelerinizin daha güvenli, daha mutlu olabilmesi, çocuklarınızın daha iyi eğitim alabilmesi, geleceğe daha iyi hazırlanabilmesi, ülkeyi çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak ve ülkemizin dünyadaki onurlu, asil yerini devam ettirmek içindir" dedi.

Bingöl Valisi Köşger, Şehit Aileleriyle Buluştu

Bingöl Valisi Köşger, Şehit Aileleriyle Buluştu

Son Güncelleme: 26.02.2016 21:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.