22 Ocak 2016 Cuma 17:28
Bingöl Valisi Köşger, Teog Birincilerini Ödüllendirdi

 Bingöl valisi Yavuz Selim Köşger, birinci dönem TEOG sınavında sorulan 120 sorunun tamamını doğru cevaplayan 5 öğrenciyi makamında kabul ederek ödüllendirdi.

2015-2016 Eğitim Öğretim yılı birinci dönem Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş(TEOG) sınavına girerek, 120 sorunun tamamını doğru yanıtlayan ve Türkiye genelinde derece yapan 5 öğrenci, Bingöl valisi Köşger’i ziyaret etti.

Öğrencileri başarılarından dolayı kutlayan Vali Köşger, başarının üst sınırının olmadığını, alt sınırının olduğunu söyledi.

Bingöl’de huzur, güven ve asayiş ortamı devam ettiği sürece, başarıların geleceğini kaydeden Köşger, şunları söyledi:

"Oldukça başarılı bir dönem tamamlanmış oldu. Bu başarının Bingöl’deki göstergesi olarak da Bingöl’de 5 öğrencimiz TEOG’da tüm soruları doğru cevaplamış olarak, bu başarıyı ispatlamış oldular. Bu başarıda emeği geçen tüm velileri, eğitim kadrosunu ve idari kadroyu tebrik ediyorum. Başarının üst sınırı yok, Başarsızlığın alt sınırı vardır. Bizim temennimiz, dileğimiz, tüm çocukların topyekün bir başarıyı yakalamasıdır. İlimizde huzur, güven ve asayiş ortamı devam ettiği sürece, bu başarılar gelecektir. Ben geldiğim günden beri söylediğim bir şey var; Bingöl çocuklarının hepsi zeki, özgüvenli, pırıl pırıl. Ben bunu hissediyorum. Emek verilirse, gayret edilirse, aileler farkında olursa, ailelerin eğitime verdiği önemin bilinci yükselirse, eğitim kadromuzda buna aynı şekilde emek sarf ederlerse, daha iyi ve daha başarılı günleri yakalayacağız.”

Köşger, daha sonra Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı ile birlikte TEOG sınavında başarılı olan 5 öğrenciye hediyelerini verdi.
 

Son Güncelleme: 23.01.2016 13:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.