20 Mart 2016 Pazar 19:38
Bingöl Valisi Selim Köger Şehit Eşine Baş Sağlığı Diledi

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, Şırnak’ta terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Cemil Turan'ın Bingöl'deki evini ziyaret ederek, şehidin eşine başsağlığı diledi.

Vali Köşger, 49. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Yunus Kotaman ve İl Jandarma Komutanı Hakan Bayer ile şehidin Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi'ndeki evini ziyaret etti.

Şehidin eşi Elif Turan ile görüşen ve baş sağlığı dileyen Köşger, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, Bingöl'den geçici görevle Şırnak'a giden şehidin evli ve 3 çocuk babası olduğunu söyledi.

Köşger, şöyle konuştu:

“Öncelikle tüm milletimizin ve Bingölümüzün başı sağolsun. Şırnak merkezde bir uzman çavuşumuz şehit oldu. Şehidimiz evli 3 çocuk babasıydı. Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin, Allah mekanlarını cennet eylesin, tüm milletimizin başı sağolsun. Kimse bu vatanı bölemeyecek, kimse bu bayrağı indiremeyecek. Bu mücadele devam ediyor. Allah tüm şehitlerimize tekrar rahmet eylesin."

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cemil Turan’ın Bursalı, eşi Elif Turan’ın Batmanlı bir Kürt ailenin kızı olduğu belirtildi.

Bingöl’den geçici görevle Şırnak’a giden Jandarma Uzman Çavuş Turan, kent merkezinde PKK'lı teröristlerin yakalanması, patlayıcılarla tuzaklanan çukurların ve barikatların bertaraf edilmesi, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından güvenlik güçlerince 14 Mart'ta başlatılan "Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Çiftçi Operasyonu" kapsamında çıkan çatışmada şehit olmuştu.

Son Güncelleme: 23.03.2016 16:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.