19 Temmuz 2016 Salı 16:53
Bingöl Valisin'den Kınama

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin, "Demokratik ve sivil idareye, ülkemize, vatanımıza, milletimize, bağımsızlığımıza ve egemenliğimize kast eden kahpece kalkışmayı nefretle ve lanetle kınıyorum." dedi.

Köşger, 2016 yılı 3. dönem İl Koordinasyon Kurul Toplantısında, yaptığı konuşmada, son birkaç gündür yaşanan elim ve menfur hadiseyi nefretle bir kez daha kınadığını ifade etti.

Köşger, şöyle konuştu:

"Demokratik ve sivil idareye, ülkemize, vatanımıza, milletimize, bağımsızlığımıza ve egemenliğimize kast eden kahpece kalkışmayı nefretle ve lanetle kınıyorum. Bizler işimizde gücümüzde, her birimiz bulunduğumuz mevkide işimizi daha iyi yapmak için vatanımıza, milletimize daha iyi hizmetler sunmak için gayret ederken, bazı kötü niyetli kişiler de meğerse memlekete kumpas kuruyorlarmış. Başka hesapların, başka ülkelerin, başka uluslararası odakların ülke üzerindeki emellerini gerçekleştirmek üzere bir takım faaliyetler içerisinde bulunuyorlarmış. 21. yüzyılın ilk çeyreğini neredeyse bitirmek üzereyiz, böyle bir dönemde ülkemize böyle bir hadise yaşatıldığı için bu insanların en şiddetli şekilde cezalandırılması lazım. Ülkemiz böyle bir şeyi asla haketmiyor, milletimiz böyle bir şeyi haketmiyor. Bunu bu ülkeye yaşattılar. Bu utanç bunların boynunda, bunların üzerinde kalsın."

Kurum müdürlerinin, kurumlarında bulunan art niyetli kişilerin temizlenmesi konusunda duyarlı olmalarını isteyen Köşger, "Böyle bir düşünceye sahip birileri varsa, onları hep birlikte aramızdan ayıklamamız lazım. Bunları temizlemeden, ayıklamadan rahatımız olmaz, bu sıkıntı devam eder. Beyinlerini başka insanlara kiraya vermiş, robotlaşmış insanların, derhal temizlenmesi lazım. Bunun lamı cimi yok arkadaşlar." diye konuştu.

Vali Köşger, 2016 yılı yatırım programında yer alan projeler konusunda da bilgi verdi.

 

Son Güncelleme: 06.08.2016 11:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.