06 Mayıs 2015 Çarşamba 23:07
Bingöl'de 1 yılda 600 işyeri denetlendi

BİNGÖL - Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, zabıta ekiplerince kent merkezinde son bir yılda 600 işyerinin denetlendiğini bildirdi. 

Barakazi, yaptığı açıklamada, Belediyeye bağlı ekiplerce kent merkezinde faaliyet gösteren işyerlerine yönelik, et, unlu mamuller, kahvehane, lokanta, kasap ve internet kafelerde denetimler yapıldığını ve yapılan denetimlerde satılan ürünlerin son kullanma tarihi, esnaf portör sağlık karneleri, gıda depolama alanları ile genel hijyen koşullarının kontrol edildiğini belirti.

Son bir yılda 600 işyerinde denetim yapıldığını hatırlatan Barakazi, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımızın sağlıklı, hijyenik bir ortamda gönül rahatlığıyla alışveriş yapmasını amaçlıyoruz. Belediyemize bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, et, unlu mamuller, kahvehane, lokanta, kasap ve internet kafelerde denetimler yapıyor. Bingöl Belediyesi olarak insan sağlığını ilgilendiren konularda çok duyarlıyız. Vatandaşlarımızın huzur içerisinde alışverişlerini yapabilmeleri için özellikle gıda üretim ve satışının yapıldığı işyerlerini sıkı bir şekilde denetleyeceğiz. Belediye Meclisimizin Gıda ve Çevre Komisyonu, Zabıta ekiplerimiz ile Belediyemiz Gıda Mühendisi ile birlikte denetlemelerimiz devam ediyor."

Barakazi, alışveriş yapan vatandaşların da satın alacakları ürünleri satın almadan önce ürünlerin son kullanma tarihlerini mutlaka kontrol etmeleri gerektiğini söyledi. 

Bingöl’de 1 yılda 600 işyeri denetlendi

Bingöl’de 1 yılda 600 işyeri denetlendi

Bingöl’de 1 yılda 600 işyeri denetlendi

Son Güncelleme: 06.05.2015 23:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.