04 Nisan 2015 Cumartesi 20:06
Bingöl'de bin kişilik TYP kurası

BİNGÖL  - Bingöl’de, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile İŞKUR arasında imzalanan protokolle 6 ay süreyle çalıştırılacak bin personel seçimi için kura çekildi.

İl Orman İşletme Şefi İbrahim Börü, Şehir Spor Salonu'nda düzenlenen kura çekim töreninde, Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında il ve ilçe orman şeflikleri ve fidanlıklarında çalıştırılmak üzere bin kişinin 6 ay süreyle istihdam edileceğini söyledi.

Börü, bin kişilik kontenjana 4 bin 842 kişinin müracaat etmesi nedeniyle işe alınacakların belirlenmesi için kura çeldiğini belirterek, "Kuraya çalışmaya hak kazananlar 6 ay süreyle fidan dikimi ve rehabilitasyon işlerinde görev yapacak.  İşe başlama tarihi 15 Nisan, bitişi ise 14 Ekim 2015 olarak planlanmıştır. Bingöl merkez ve ilçelerde yapılacak alımların tamamı noter kurasıyla belirlenecektir” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, bin kişilik kontenjan için noter huzurunda kura çekildi.

Son Güncelleme: 04.04.2015 20:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.