20 Ocak 2016 Çarşamba 18:28
Bingöl'de Diyanetine Sahip Çık Eylemi yaptılar

Bingöl'de, Diyanet-Sen üyelerince "Diyanetine sahip çık" eylemi düzenlendi.

Diyanet-Sen Bingöl Şube Başkanı Mücahit Çelik, kar yağışı nedeniyle il sendika binasında düzenlenen eylemde yaptığı açıklamada, Diyanet İşleri Başkanlığının ümmet coğrafyasının tek umudu olduğunu söyledi.

Diyanete yönelik saldırı dilini kullananların iyi niyetten yoksun, ön yargılı insanlar olarak niteleyen Çelik, "Diyanet-Sen olarak bugün burada ümmet coğrafyasına hizmet eden, mazlumların, çaresizlerin imdadına yetişen, iman ve hakikat ölçülerini her alanda ve herkese hatırlatmaya çalışan diyanetimize yapılan acımasız saldırılara karşı olduğumuzu tek dil ve söylemle dünyaya duyurmak için bir aradayız" ifadelerini kullandı.

"Diyanet İşleri Başkanlığını itibarsızlaştırmayı bir yöntem olarak kullanmak hiçbir akıl ve vicdan tarafından kabul edilemez" diyen Çelik, sapkın, çarpık, yorum ve değerlendirmeler, topluma başkanlığın görüşü olarak takdim edilemeceğeceğinin altını çizdi.

Çelik, şunları kaydetti:

"Bugün diyanete yapılan bu saldırılar bize doğru yolda olduğumuzu, hedeften sapmadan İslam ve İman hakikatleri yolunda ilerlediğimizi kanıtlamıştır. Türlü kumpaslarla Diyanet İşleri Başkanlığı’na ve onun başkanına yönelik yıpratma ve itibarsızlaştırma kampanyasını görüyor, yapılan saldırılar karşısında Diyanet alanında etkili ve yetkili sendika Diyanet-Sen olarak ‘Diyanetime Dokunma- Diyanetine Sahip Çık’ diyoruz.

Bingöl'de Diyanetine Sahip Çık Eylemi yaptılar

Bingöl'de Diyanetine Sahip Çık Eylemi yaptılar

Bingöl'de Diyanetine Sahip Çık Eylemi yaptılar

Son Güncelleme: 20.01.2016 18:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.