30 Mart 2016 Çarşamba 15:23
Bingöl'de Filografi Sergisi Düzenlendi

Bingöl'de filografi ve rölyef çalışmaları sergisi açıldı.

İl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan filografi ve rölyef kurslarında eğitim amaçlı yapılan eserlerin yer aldığı sergi, düzenlenen törenle ziyarete açıldı.

Kurs Eğitmeni Esme Irmak, gazetecilere yaptığı açıklamada, sergilenen eserlerin 24 kursiyer tarafından yapıldığını söyledi. Söz konusu kurslara özellikle bayanların ilgi gösterdiğini aktaran Irmak, " Sergimizde toplam 40 eser bulunuyor. El emeği ve göz nuru dökülerek hazırlanan çalışmaları görmek isteyenler için sergimiz 2 gün açık kalacak" dedi.

Serginin açılışına, Vali Yardımcısı Numan Tahir Şimşek, İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, Bingöl Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Bayram, İl Halk Eğitim Müdürü Selahattin Akıncı, diğer yetkililer ve kursiyerler katıldı.

Son Güncelleme: 30.03.2016 17:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.