15 Mart 2016 Salı 22:43
Bingöl'de Geniş Kapsamlı Asayiş Uygulaması

Bingöl Emniyet Müdürlüğünce yürütülen ve 538 polis memurunun katıldığı geniş kapsamlı asayış uygulaması yapıldı.

İl Emniyet Müdürü Süleyman Pamuk, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşların huzur ve güvenliği için beli aralıklarla asayiş uygulamalarının devam edileceğini söyledi.

Uygulama esnasında vatandaşa rahatsızlık verilmemesi konusunda hassas davrandıklarını belirten Pamuk, şöyle konuştu:

“Bugün Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 538 polisle Genç Caddesi ve İnönü Caddesi ile bu caddelere bağlı sokaklarda terör örgütüne yönelik operasyonların kararlı bir şekilde yürütülmesi ve kırsaldaki örgüt mensupları ile kent merkezindeki işbirlikçilerinin irtibatlarının engellenmesi, güvenlik güçlerimizin etkinliğinin arttırılması amacıyla çalışma yapıldı. Bu uygulamayla hem Bingöl’ün huzuruna katkı sunuyoruz hem de vatandaşın huzur ve güvenliğini sağlamaya çalışıyoruz.”

Pamuk, açıklamanın ardından ekipleri denetledi.

Umuma açık yerler, yayalar ve araçlar üzerinde gerçekleştirilen ugulamada bin 667 kişi, 290 araç ve 21 iş yeri kontrol edilirken, 10 araca para cezası kesildi, 3 kişi hakkında işlem yapıldı.

Bingöl'de Geniş Kapsamlı Asayiş Uygulaması

Bingöl'de Geniş Kapsamlı Asayiş Uygulaması

Bingöl'de Geniş Kapsamlı Asayiş Uygulaması

Bingöl'de Geniş Kapsamlı Asayiş Uygulaması

Son Güncelleme: 16.03.2016 19:24
Anahtar Kelimeler:
Bingöl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.